Hyppää pääsisältöön
Image
Kaksi nuorta metsässä.

Meijän Mieli -kaveritoiminta

Meijän Mieli -hankkeen kaveritoiminta

Kaipaatko kaveria lenkille, kahvilaan, kirpparille, museoon, konserttiin tai vaikkapa johonkin uuteen harrastuskokeiluun? Meijän Mieli -hanke välittää koulutettuja vapaaehtoisia kodin ulkopuoliseen kaveritoimintaan 15-35 -vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Kaveritoiminnassa kaveripari tapaa kerran viikossa tai kahden viikon välein ja toiminnan sisällön he päättävät yhdessä.

Hae kaveria täyttämällä kaveripyyntölomake hankkeen nettisivuilla tai olemalla yhteydessä hanketyöntekijöihin:

  • Merja Angle 040 124 1426
  • Katja Remes 040 164 7560

etunimi.sukunimi@koske.fi

Hankkeen verkkosivut.

Meijän Mieli -hankkeen digikaveritoiminta

Meijän Mieli -hanke kouluttaa vapaaehtoisia digikavereita toimimaan mentoreina valtakunnallisessa Ylitse MentorApp -sovelluksessa, jossa viestitellään anonyymisti ajasta ja paikasta riippumatta.

Lataa ilmainen sovellus App-storesta tai Google Play -kaupasta, luo tunnukset ja etsi itsellesi sopiva mentori. Meijän Mielen kouluttamat mentorit löydät hakusanalla ”meijän mieli”.

Meijän Mieli -hankkeen kaveri-illat Jyväskylässä

Kaveri-illat järjestetään kerran kuukaudessa tiistaisin klo 17.30-19.00 osallistujien toiveiden mukaisin teemoin. Iltoihin ovat tervetulleita kaikki jo hankkeen toiminnassa mukana olevat sekä hankkeen toiminnasta kiinnostuneet. Illoissa esim. ulkoillaan, retkeillään, käydään elokuvissa tai vaikkapa pelataan jotain. Tapaamisissa on myös tarjolla jotain naposteltavaa.

  • Ilmoittautuminen kaveri-iltoihin viimeistään edellisenä päivänä: Merja Angle, p. 040 123 1426, merja.angle@koske.fi 
  • Lisätiedot ja ajankohdat Kosken verkkosivuilta