Hyppää pääsisältöön
Image
Puhelin

Kärsitkö astmasta tai verenpainetaudista? Kokeile etäseurantaa!

25.08.2021

Aloita mobiiliseuranta ja suorita kontrollikäynnit missä sinulle parhaiten sopii.

OmaKS testaa omaseurantasovellusta, jolla astman tai verenpainetaudin kontrolliseuranta hoituu kätevästi etänä. Haemme nyt Jyväskylän, Hankasalmen tai Uuraisten julkisten terveysasemien asiakkaista vapaaehtoisia astma- ja verenpainepotilaita kokeilemaan kanssamme kontrollien tekemistä etänä.

Asiakas täyttää puhelimeen ladattavaan omaseurantasovellukseen mm. PEF- ja verenpainemittaustensa tulokset. Sovellus laskee keskiarvot ja muut tiedot sekä lähettää niistä raportit reaaliajassa terveydenhuollon ammattilaiselle. Tämä säästää sekä potilaan että ammattilaisen aikaa, kun paperilomakkeita ei tarvitse täytellä tai tuoda terveysasemalle. Myös kontrolli voidaan hoitaa etänä ilman vierailua kivijalkaterveysasemalla.

Kiinnostuitko? Tule mukaan kokeilemaan!

Mikäli kiinnostunut kokeilemaan palvelua, ota yhteyttä OmaKS:n sairaanhoitajaan. Heidät löydät chatista sivuston oikeasta alanurkasta arkisin kello 8.00–17.30.

Lisäksi voit varata ajan videovastaanotolle tai jättää Hyvis-yhteydenottopyynnön, jolloin hoitajamme ottavat sinuun yhteyttä.

Lisätietoja:

Sari Nurmivaara, projektipäällikkö
p. 050 311 8285, sari.nurmivaara(at)jyvaskyla.fi

Miina-Maria Kivelä, projektityöntekijä
p. 050 454 7873, miina-maria.kivela(at)jyvaskyla.fi