Hyppää pääsisältöön
Image
Monipuolista ruokaa aseteltuna pöydälle.

Kysyttävää ruokavaliosta tai painonhallinnasta? Apua OmaKS.fi:n ravitsemusterapeutilta

20.04.2022

OmaKS:n ravitsemusterapeutin kanssa voit keskustella ravitsemukseen ja ruokavalioon liittyvistä asioista. Vastaanotolle pääsee OmaKS:n sairaanhoitajan kautta.

OmaKS.fi, Keski-Suomen digitaalinen sosiaali- ja terveyskeskus on kasvattanut ammattilaisten palvelukirjoaan huimaa vauhtia alkuvuonna 2022. Chat-keskustelun takaa löytyy tietoa ja osaamista jo sairaanhoitajilta, lääkäreiltä, sosiaaliohjaajilta, fysioterapeutilta, elämäntapaohjaajalta ja mielenterveyshoitajalta.

Nyt palveluita laajentaa ravitsemusterapeutti, joka auttaa esimerkiksi sopivan ruokavalion koostamisessa, toiminnallisissa vatsavaivoissa, keliakiassa, diabeteksessa tai painonhallinnassa.

Ravitsemusterapeutin etävastaanotolle pääsee keskusteltuaan ensin sairaanhoitajan kanssa OmaKS.fi:n chatissa. Sairaanhoitaja varaa ajan ravitsemusterapeutin etävastaanotolle.

Ravitsemukseen liittyvistä kysymyksistä voi tulla keskustelemaan ravitsemusterapeutin kanssa matalalla kynnyksellä, lähetettä ei tarvita. Asiointiin tarvitset tietokoneen tai älylaitteen ja vakaan internet-yhteyden.

Ravitsemusterapeutti tekee myös tiivistä yhteistyötä OmaKS:n elämäntapaohjaajan ja muiden ammattilaisten kanssa, jotta jokaiselle asiakkaalle löydetään juuri häntä parhaiten auttava keino muuttaa elämäntapojaan hyvinvointia ja terveyttä edistäväksi.

Ravitsemusterapeutin etävastaanotto on avoinna Jyväskylän julkisten terveysasemien, Hankasalmen sekä Uuraisten alueen asukkaille ja maksaa Jyväskylän avoterveydenhuollon palvelumaksujen mukaiset 11,60 euroa.

Lisätietoja

Sari Nurmivaara, projektipäällikkö, palveluiden saatavuus, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma
sari.nurmivaara(at)jyvaskyla.fi, 050 311 8285