Hyppää pääsisältöön
Image
OmaKS:n logo ja pride-lippu

OmaKS.fi mukana Jyväskylä Pridessa 10.9.

07.09.2022

Löydät meidät vuoden 2022 priden kulkueesta sekä puistojuhlasta Lounaispuistosta. Sivuiltamme löytyy runsaasti seksuaaliseen ja sukupuolen moninaisuuteen liittyvää materiaalia.

Keski-Suomen digitaalinen sosiaali- ja terveyskeskus on Jyväskylän Setan kannatusjäsen ja vuoden 2022 Jyväskylä Priden yhteistyökumppani. Pridea juhlitaan Jyväskylässä 5.–10.9. Pride-viikko huipentuu kulkueeseen ja puistojuhlaan lauantaina 10.9., jossa myös OmaKS on mukana.

Pride-viikon teemana tänä vuonna on ystävyys ja sosiaalinen hyvinvointi. OmaKS.fi tarjoaa ympäri vuoden tukea ja materiaalia henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tueksi. Palvelumme ammattilaisille ovat tervetulleita keskustelemaan ilman ajanvarausta ja matalalla kynnyksellä kaikki keskisuomalaiset. Olemme julkinen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelu.

Sivuiltamme löydät mm. keväällä avatun nuorten sivuston, jonne olemme esimerkiksi tietoa sukupuolen ja seksuaalisuuden monimuotoisuudesta sekä Setan sateenkaarisanaston. Uusimpana palveluna avasimme seksuaalineuvojan vastaanoton tämän viikon maanantaina. Palvelu on ajanvaraukseton ja maksuton kaikenikäisille keskisuomalaisille.

OmaKS.fi:n löydät lauantaina pride-kulkueesta klo 12 sekä Lounaispuiston puistojuhlasta klo 13 alkaen, jossa jaamme teltan Jyväskylän Nuorten talon kanssa. Tervetuloa juttusille, tutustumaan palveluumme tai vaikkapa vaan hakemaan karkkeja tai kondomeja.

Mukavaa prideä kaikille!

Lisätietoa Priden ohjelmasta Jyväskylän Setan sivuilta.