Hyppää pääsisältöön
Image
Puhelinpalvelun ammattilainen

Puhelinpalvelujen ruuhkat jatkuvat, OmaKS:stä apua

04.11.2021

Jyväskylän terveyspalvelujen puhelinpalvelujen ruuhkat jatkuvat edelleen. Kaikkia terveysasemien puhelimiin jätettyjä takaisinsoittopyyntöjä ei ehditä soittaa samana päivänä. Kiireettömään asiointiin suosittelemme OmaKS:ää.

Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla jatkuva terveysasemien puhelinruuhka vaikuttaa erityisesti takaisinsoittoihin. Osa takaisinsoitoista siirtyy ajoittain seuraavalle päivälle ja viikonlopun yli.

Koronapandemiaan liittyvien lisätehtävien takia Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten terveyspalveluiden nykyinen henkilöstö ei ole lisävuoroja ja ylitöitä tekemällä pystynyt saamaan puhelusumaa purkautumaan. Henkilöstöä ei ole saatavilla lisää ruuhkien purkamiseen, vaikka terveysasemille pyritään jatkuvasti rekrytoimaan uutta henkilöstöä ja järjestelemään ei-kiireellisiä tehtäviä.

Lisätietoja ruuhkasta Jyväskylän kaupungin sivuilta.

OmaKS.fi, Keski-Suomen digitaalinen sosiaali- ja terveyskeskus auttaa

Kauttamme pääset keskustelemaan sairaanhoitajan tai sosiaaliohjaajan kanssa chatin tai videon välityksellä ilman ajanvarausta arkisin kello 8-17.30. Meillä voit asioida kiireettömissä asioissa, jotka eivät vaadi fyysistä tarkastelua. Tarvittaessa sinut ohjataan eteenpäin lääkärin vastaanotolle tai muuhun sosiaali- ja terveydenhuollon palveluun.

Asioithan meillä mielellään ennen soittoa puhelinpalveluun. Tällöin et kuormita takaisinsoittopalvelua turhaan ja nopeutat omaasi ja muiden palveluun pääsyä.