Hyppää pääsisältöön
Image
Nainen istuu pyörätuolissa ja käyttää tietokonetta.

Vammaisuus ja digitaaliset sosiaali- ja terveyspalvelut – avoin etäkehittämistapaaminen

21.10.2022

Miten vammaisuus ja saavutettavuus tulisi ottaa huomioon Omaks.fi:ssa? 2.11. järjestettävä etäkehittämistapaaminen on suunnattu vammaisille henkilöille sekä heidän lähiverkostoilleen. Tervetuloa!

Miten vammaisuus tulisi ottaa huomioon Keski-Suomen digitaalisessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa Omaks.fi:ssa? Millaisia sisältöjä ja toimintoja kaipaisit palveluun? Miten palvelusta saataisiin mahdollisimman saavutettava? Tule mukaan keskustelemaan ja vaikuttamaan siihen, kuinka digitaalisia sosiaali- ja terveyspalveluita suunnitellaan vammaisille. 

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma järjestää kaikille avoimen etäkehittämistapaamisen keskiviikkona 2. marraskuuta klo 15.0017.00. Tilaisuus järjestetään Teams-etäyhteydellä. Tapahtuma on suunnattu erityisesti vammaisille henkilöille sekä heidän lähiverkostoilleen. 

Tapahtumassa käytetään osallistavaa Mentimeter-työkalua suomen kielellä. Osallistujilla tulee olla mahdollisuus ja kyky lähettää vastauksensa työkalun avulla. Mentimeterin käyttöä varten tarvitset internetyhteyden ja älylaitteen (matkapuhelin, tabletti tai tietokone).  

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tapahtuman Teams-linkki lisätään myöhemmin tälle sivulle. Tilaisuus on maksuton. 

Ohjelma

15.00, Tilaisuuden avaus ja lyhyt esittely, Mentimeter-alustan testaaminen 
15.30, Kehittämistapahtuman kysymykset alkavat 
Loppuyhteenveto 

Tapahtuman kesto on noin kaksi tuntia.

Mikä Omaks.fi?

Omaks.fi-palvelu, Keski-Suomen digitaalinen sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa maksuttomia chat-vastaanottoja kaikille keskisuomalaisille ilman ajanvarausta. Palvelussa pääsee puhumaan esimerkiksi sosiaaliohjaajan, seksuaalineuvojan, perhetyöntekijän tai ikääntyvien palvelu- ja sosiaaliohjaajan kanssa mieltä askarruttavista asioista. Palvelusta löytyy myös maksutonta etäryhmätoimintaa, nuorten ja perheiden omat sivut sekä tietoa, valmennuksia ja vinkkejä hyvinvoinnin tueksi.  

Lämpimästi tervetuloa!  

Sosiaalihuollon kehittämisohjelma, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma