Hyppää pääsisältöön
Image
OmaKS:n logo ja pride-lippu

OmaKS toivottaa iloista Jyväskylä Pride -viikkoa!

16.08.2021

Tarjoamme tukea ja keskusteluapua myös seksuaaliseen hyvinvointiin, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Viikolla 33 Jyväskylässä juhlitaan jälleen Jyväskylä Pridea. Keski-Suomen suurin seksuaalista tasa-arvoa ja sukupuolivähemmistöjä juhlistava tapahtuma näkyy kaupungin kaduilla, vaikka koronan takia pride-kulkue ei tänä vuonna Kauppakatua pitkin marssikaan.

Jyväskylän kaupunki on nostanut pride- ja transliput salkoon kaupungintalon edustalla juhlaviikon kunniaksi. OmaKS.fi on osa Keski-Suomen sote-uudistuksen hankkeita ja toimii osittain Jyväskylän kaupungin sateenvarjon alla. Verkkopalveluna emme omista fyysistä lipputankoa, mutta liputamme sivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme koko viikon.

Vuoden 2021 Pride huipentuu verkkokulkueeseen lauantaina. Katso Pride-viikon koko ohjelmisto Jyväskylän setan sivuilta.

OmaKS:stä tukea, linkkejä ja keskusteluapua seksuaaliseen hyvinvointiin

Keski-Suomen digitaaliseen sote-keskukseen kaikki ovat tervetulleita omana itsenään. Palvelukanavanamme toimiva chat-alusta mahdollistaa myös anonyymin keskustelun sote-ammattilaisen kanssa, mikäli haluat purkaa sydäntäsi matalalla kynnyksellä.

Sivustomme hyvinvointisi tueksi -osiosta löydät myös seksuaalisen hyvinvoinnin sivun, josta löydät linkkejä ja tukea seksuaaliterveyteesi.

Lisäksi palveluumme on tulossa kokonaan uusi OmaKS Nuorelle -osio. Osion sisältö ja materiaalit räätälöidään nuorten tarpeisiin, myös seksuaaliterveys ja siihen liittyvät moninaiset kysymykset ja pohdinnat huomioon ottaen. Kerromme tästä sekä niin ikään uudesta Perheille-osiosta lisää suunnittelun edetessä.

Toivotamme iloista ja aurinkoista Pride-viikkoa kaikille!