Hyppää pääsisältöön
Image
Piirretty kuva: mies pyöräilee kaulahuivi tuulessa heiluen auringon paistaessa

Tukea ja ohjausta hyvinvointisi edistämiseen elämäntapaohjaajan videovastaanotolla

22.11.2021

OmaKS:n elämäntapaohjaajan videovastaanoton suora ajanvaraus on avattu.

Kaipaatko muutosta elämäntapojesi suhteen, mutta et tiedä kuinka aloittaa? Voit nyt varata suoraan videovastaanottoajan OmaKS:n elämäntapaohjaajalle.

Milloin vastaanotolle?

Elämäntapaohjaus on tarkoitettu työikäisille Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten asukkaille, joilla on esimerkiksi ylipainoon ja elämäntapoihin liittyviä muutostarpeita, riski sairastua valtimotautiin kuten diabetekseen tai verenpainetautiin.

Tärkeintä on kuitenkin oma halu tehdä elämäntapoihin muutoksia.

Elämäntapaohjaajan vastaanotolla saat tietoa, tukea ja ohjausta terveellisten elämäntapojen toteuttamiseen.

Kuinka pääsen vastaanotolle?

Elämäntapaohjaajan videovastaanotolle voit varata ajan suoraan hyvis.fi -ajanvarauspalvelusta, samaan tapaan kuin aika varataan OmaKS:n sairaanhoitajalle tai sosiaaliohjaajalle. Katso ohjeet ajanvarauksesta ja varatulle ajalle siirtymisestä tältä sivulta.

Varattuasi ajan voit halutessasi täyttää vielä Omaolon sähköisen terveystarkastuksen. Tällöin elämäntapaohjaaja pureutuu vastaanotolla kanssasi yhdessä terveystarkastuksen tuloksia läpi sieltä löytyneisiin keskustelunaiheisiin. Pakollista terveystarkastuksen täyttäminen ei kuitenkaan ole: voit tulla videovastaanotolle myös matalalla kynnyksellä keskustelemaan elämäntavoistasi ja kartoittamaan tarvetta muutokseen.

Lisätietoja:

Miina-Maria Kivelä
projektityöntekijä, Keski-Suomen sote-uudistuksen hankkeet
p. 050 4547873
miina-maria.kivela(AT)jyvaskyla.fi