Hyppää pääsisältöön
Image
Perhekeskuksen logo.

Huhtasuon perhekeskuksen avajaisia vietetään tiistaina 8.3.2022

07.03.2022

Huhtasuon perhekeskuksen avajaistapahtumaa vietetään tiistaina 8.3. kello 9.30–12 laskiaistunnelmissa osoitteessa Nevakatu 2, Jyväskylä.

Jyväskylässä Huhtasuon perhekeskuksen avajaistapahtumaa vietetään tiistaina 8.3. kello 9.30–12 laskiaistunnelmissa osoitteessa Nevakatu 2. Ohjelmassa on liukurimäkeä, makkaranpaistoa sekä muuta mukavaa tekemistä ja pientä purtavaa koko perheelle. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Tapahtuman järjestävät perhekeskustoimijat Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän vanhempainfoorumi ry, Jyväskylän seurakunta, MLL Huhtasuo sekä MLL Järvi-Suomen piiri.

Perhekeskus Huhtasuon yhteistoimintapisteessä tiistaisin lapsiperheille

Huhtasuon yhteistoimintapisteessä (Nevakatu 2) on tiistaisin lapsiperheiden päivä, kun yhteistoimintapiste muuttuu perhekeskukseksi. Huhtasuon perhekeskukseen ovat tervetulleita lapsiperheet eri puolilta Jyväskylää. Perhekeskuksessa eri lapsiperhetoimijat tarjoavat palveluita lapsiperheille yhdessä osoitteessa. 

Tiistaina aamupäivisin kello 9.30–12 lapsiperheille on tarjolla neuvontaa ja ohjausta Perhekompassi-tapaamisissa ilman ajanvarausta tai ajan varaamalla. Tapaamisissa voi keskustella esimerkiksi lasten kasvatukseen, vanhemmuuteen, parisuhteeseen tai lapsiperheiden palveluihin liittyvistä asioista. Ajan voi varata p. 050 351 8621 tai perhekompassi(a)jyvaskyla.fi.

Perhekahvila on avoinna lapsiperheille tiistaisin kello 9.30–11.30. Perhekahvilan järjestelystä vastaa MLL Huhtasuo. Lisätietoja mll.huhtasuo@gmail.com.

Parisuhteen huoltoasema tarjoaa jyväskyläläisten lapsiperheiden vanhemmille kertaluontoista matalan kynnyksen ohjausta. Huhtasuolla huoltoasema on avoinna parittomilla viikoilla tiistaisin kello 12.30–16. Ajan voi varata numerosta 050 380 0583 tai 050 338 9810. Parisuhteen huoltoasemasta vastaavat Jyväskylän kaupunki ja Jyväskylän seurakunta.

Tiistaisin kello 17–19 vietetään perheiltaa. Perheilta on suunnattu Huhtasuon yhtenäiskoulun eppuluokkalaisten perheille. Illassa tutustutaan toisiin Huhtasuon eppuluokkalaisten perheisiin ja kouluarkeen YLLE-toiminnan avulla – Yhdessä liikkuen ja lukien epulle. Perheillan organisoinnista vastaa Jyväskylän vanhempainfoorumi ry.

Huhtasuon perhekeskuksen toiminta käynnistyi syksyllä 2021 koronarajoitukset huomioiden.

Tiedote on julkaistu Jyväskylän verkkosivuilla

Lisätietoja:

  • www.jyvaskyla.fi/perhekompassi/huhtasuo 
  • perhekeskustyöntekijä Hanna-Leena Leveelahti, p. 050 351 8621, Jyväskylän kaupunki, varhaisen tuen palvelut
  • perhekeskustyöntekijä Tiina Tuukkanen, p. 050 338 9810, Jyväskylän kaupunki, varhaisen tuen palvelut